Kurser

Välkommen till utvecklande dagar tillsammans med mig

Madeleine Söderström

JUNI & JULI 2023 | MÖRKÖ.

RELATIONELL UTVECKLING

  • Fullbordad kommunikation
  • Sorgbearbetning
  • Glädje
  • Acceptans
  • Försoning
  • Anknytning

Kan allt detta höra ihop. Ja, det kan det verkligen för de är olika trådar som ingår i samma väv i våra liv. Under 3 dagar så balansera vi ut det som gör att tankar och känslor upptas av det som redan hänt och är historia.

Exempel

-Det kanske är svårt att nå fram till någon du har i din närhet eller att det är svårt att bjuda in den du vill ha nära i ditt liv.

-Du kanske har skiljt dig och har dåligt samvete

– Du kanske känner sorg eller vrede över någon du mist relationen till någon som du lämnat eller någon som har dött.

-Du kanske har varit med om något som du absolut inte ville skulle ske. Du kanske är arg för att något inte blev som du tänkt dig.

-Det kan också vara så att dina tankar upptas av någon ledare på jobbet eller i något land. En institution som kyrkan eller din tidigare arbetsgivare som du är arg på.

– Kanske miljökrisen stressar dig och du behöver hjälp att släppa taget så att du får tänka de tankar du vill, hitta nya verksamheter eller verka för miljö eller demokrati på ett mer balanserat och därmed mer stabilt sätt.

Allt detta kan du göra utan att den andra parten behöver vara med i processen. Det är så fint ordnat så att man kan själv ta det som redan hänt ut ur sig själv och ur sitt känslo- och tankesystem och utan att den andra parten är med, jag hjälper dig med det.

Det är så befriande att försonas med det som hänt. Släppa taget så att du kan gå vidare och slipper gå omkring med obehag eller skuld för det som andra gjort mot dig eller du gjort mot någon annan. Göra historia till historia så att nutid och den framtid som är påväg får din fulla närvaro och uppmärksamhet.

Välkommen ut till Mörkö till tre personliga dagar. Göra klart det som varit, så att framtiden kan komma och bli så som du vill. Det är som du vet du som är både konstnären och regissören i allt du möter.

Dagarna innehåller också en skön morgonstund med rörelse och meditation för din kropp och själ. Lunch och fika ute i trädgården vid den nyrenoverade Bygdegården på Mörkö.

Varmt välkommen!

Madeleine Söderström


Relationen till dig själv

Om vill kan du också delta i del 2 (1,5 dag i juli, se nedan). Då med fokus på relationen till Dig själv. Omsorg, försoning och balansering av relationen till dig själv. Släppa taget om allt som inte blev, det som blev lite annorlunda än man tänkt sig. Få möjlighet att hitta tillbaka till allt det bra som skett och är. Göra fritt och öppna upp för det du vill skall bli din framtid. Den skapas som du vet genom oss själva.

Du kan välja att delta vid ett eller båda tillfällena¨

När historien tar stor plats vart är du då på väg?

Du kanske undviker att säga det du behöver, saknar någon eller undviker att möta någon fast än du längtar efter närhet och förståelse? Du kanske är kritisk till dig själv, ångrar något eller sällan säger det där vänliga till dig själv?

Då är det kanske dags att ge dig själv en möjlighet att fokusera på det du kan göra för att släppa taget om det som varit. Genom det få tillgång till din kraft, din glädje och en god relation till dig själv och dem du väljer att möta i ditt liv.


För dig som vill vara kvar på ön hela helgen

TIPS! Husrum bokar du och betalar själv om du vill bo över på ön eller grannön Oaxen (se nedan).

Mörkö

B&B MÖRKÖ

Skansholmen

Oaxen

(10 min bilresa + färja)

BYGDEGÅRDEN – HÄRBERGET

B&B DiREKTÖRSVILLAN

OAXEN ART B&B

Färjetider: 
Tidtabell Oaxenfärjan
http://www.oaxenfarjan.se/

Varmt välkommen till Mörkö i sommar!

Madeleine Söderström

Madeleine Söderström är en mångfacetterad samtalsledare, facilitator och en lyhörd samtalsterapeut som i många år arbetat med dialoger, kurser, samtal, grupp- & försoningsprocesser, miljöutveckling, trauma, rehabilitering, hälsa & relationer.

Du kan läsa mer här

Birgitta MadeleineSöderström

%d bloggare gillar detta: